ההפתעה שמכין אייל גולן באלבומו החדש
לרגל אלבומו ה-20 שייצא כרגיל בסמוך לפסח, מתכנן אייל גולן להפתיע את מעריציו באלבום מיוחד. כל הפרטים
בטריבונה שלישי, 15 מרץ 2016 15:11כמידי שנה בסמוך לפסח אייל גולן משלים את ההכנות לשחרור אלבומו החדש שיהיה ה-20 במספר ולרגל המספר העגול מתוכננת הפתעה למעריציו הרבים. ל-בטריבונה נודע כי גולן מתכנן להוציא מעין אלבום כפול עם 20 שירים שיכלול חלק א' עם שירים שקטים וחלק ב' עם שירים קצביים. כזכור, שרית חדד באלבומה ה-"20" שיצא בשנת 2011 החליטה ללכת על קונספט דומה וכללה בו עשרים שירים.
האלבום החדש של גולן למעשה מוכן לגמרי וייצא כמיטב המסורת שלו בסמוך לפסח עד לתאריך ה-17 לאפריל, השבוע האחרון לפני החג. גולן והפקתו מתכננים להקדים וייתכן מאוד כי טרם יציאתו ישוחרר סינגל אחרון מתוכו כבר בתחילת החודש הבא ובכך ביום שהאלבום ייראה אור ייחשפו בו לא פחות מ-16 שירים חדשים.
עד כה יצאו מתוך האלבום 3 סינגלים "אייל גולן קורא לך", הדואט "תמיד בשבילך" עם בתו אלין ומירב הסיכויים ששיר הנושא שבו ייקרא על הסינגל הראשון "טוב לך איתו".
>> עולם המוזיקה הולך להשתנות לגמרי
אוטוטו אלבום 20. אייל גולן (צילום: אלוני מור)