אייל גולן מצא אותה: עדן אבוטבול חוזרת בשיר בכורה
לקח לה 3 שנים מסתוריות להגיע לרגע הזה מאז זכייתה בתכניתו של אייל גולן: עדן אבוטבול חוזרת לקראת אלבום ומשחררת סינגל מסקרן שלמרבה האירוניה נקרא "לא חוזרת"
בטריבונה שלישי, 21 יוני 2016 12:34לצד חרושת שמועות שונות ומשונות שהפכו לתעלומה שסוקרה כאן בכתבה נרחבת באתר, עדן אבוטבול מוציאה היום (ג') לראשונה שיר חדש מאז זכייתה בעונה השלישית של "אייל גולן קורא לך". השיר נקרא "לא חוזרת" למילים ולחן של גילי זכאי ובעיבוד של יעקב למאי.
עדן אבוטבול מסרה עם יציאתו: “אני נרגשת לשחרר את הסינגל הראשון שלי לאחר עבודה קשה וארוכה של שלוש שנים, העבודה עם צוות כותבים, מלחינים ומעבדים מהשורה הראשונה הייתה מאתגרת, מהנה וחדשה עבורי. אני שלמה במאה אחוז שזה הסינגל הראשון אותו אני מוציאה".
אבוטבול בת ה-24 כיום מעידה שהיא בוגרת יותר ובשלה לקריירה מוזיקלית. היא כבר גיבשה חומרים לאלבום בכורה שייקרא "דלתות מסתובבות" שיכלול חומרי שירה שורשיים ואותנטיים. כזכור, בגמר התכנית ביצעה את "רוח ים" של עופר לוי בערבית וגרפה מחמאות רבות.

אייל גולן עם עדן אבוטבול בגמר התכנית (צילום: אלכס שוורץ)