תצליח לשחזר? עדן בן זקן באלבום חדש
בדיוק שנה לאחר אלבום בכורה מצליח במיוחד, מגיע אלבומה השני של בן זקן "תאמין לי" שכולל 13 שירים ומהווה את המבחן ההמשך הגדול מבחינתה. האזינו לו במלואו
בטריבונה ראשון, 04 ספטמבר 2016 11:16האם עדן בן זקן תצליח לשחזר את אלבום הבכורה הפנטסטי שכלל שרשרת של להיטים מצליחים? זו שאלת השאלת במוזיקה המזרחית עם הוצאת אלבומה השני לחנויות הבוקר (א'), "תאמין לי" .
אלבומה הבכורה כאמור כלל שירים שכל אחד מהם כמעט הפך ללהיט מבוקש, "מלכת השושנים", "מנגינה", פיסה מזכרוני", "שיכורים מאהבה" ואחרים הם חלק מהם ועדיין נטועים חזק מאוד בשטח.
אלבומה החדש כולל 13 שירים כולל הדואט "כל העיר שלנו" עם פאר טסי, והסינגלים "תזיזו" והבלדה נושאת האלבום שעם יציאתה עוררה מיני סערה מצד הזמר חיים איפרגן שטען כי דומה היא באופן פלאי ללהיטו "פרק אחר".
למרות שמדובר רק באלבומה השני מסרה עדן בן זקן כנראה מהתרגשות את ההודעה הבאה: "שנה של עבודה אינטנסיבית בבחירת שירים, הקלטות והופעות התגבשו לאלבום חדש ושני עם 13 שירים חדשים, תהליך מאוד מרגש, ותוצאה שאני מאוד שלמה ואוהבת.
"על האלבום עבדתי עם יוצרים מוכשרים בטירוף שגרמו לתהליך האינטנסיבי להיות מהנה ומאתגר, זה אחד האלבומים שהכי נהנתי להקליט ואני מחכה כבר לבצע את השירים החדשים על הבמה בהופעות הקרובות". מופע השקה לאלבום ייערך ב-19.11 בהאנגר 11 בתל אביב.