שי סבג פורץ מתוך ערבי הקריוקי של אייל גולן
בזכות מכר משותף וקול ייחודי, שי סבג השתתף מספר פעמים בערבי הקריוקי המפורסמים של אייל גולן. משם ומחוצה להם, המחמאות זרמו, וסבג התחיל לעבוד על אלבום מלא עם עדי לאון קרוב משפחתו. האזינו לסינגל הבכורה החדש
מערכת האתר ראשון, 08 דצמבר 2013 18:50לשי סבג (30) לקח מספר שנים לצאת לדרך עצמאית ולעבוד על אלבום הבכורה, מסיבות שונות וגם כתוצאה מכך שאמו עברה תאונת דרכים שאילצה אותו להוריד פעילות ולהיות לצידה. בשנים האלה השתתף לעיתים באירועים מזדמנים ובערבי קריוקי, אלה היוו עבורו כבמה ודחיפה מהסביבה לנסות את מזלו לפרוץ ולהצליח.
בזכות מכר משותף שלו ושל אייל גולן שגר במגדלי יו בתל אביב, הוזמן סבג להשתתף פעמים רבות בערבי הקריוקי המפורסמים של גולן, מדי פעם גם התארחו זמרים נוספים בניהם דודו אהרון. סבג שסירב לדבר משום מה על הנושא, זכה למחמאות חוזרות באופן כללי, ובפרט בערבי הקריוקי שנחשבים לפנינה מבוקשת בתחומי הג'אנר.
בחתונה אחת בה הופיע נכח בראיין הבעלים של מאפיית 'לחם ארז', נדלק על קולו הייחודי והחליט להשקיע באלבום בכורה מושקע שבו משתתפים מעבדים מוזיקליים וותיקים כמו יעקב למאי, תמיר צור ועדי לאון שהוא גם קרוב משפחתו של סבג (ולא, הוא אינו המכר המשותף). לאון אחראי כאן על הפקה המוזיקלית של שיר הבכורה "בואי הלילה" למילים ולחן של דן סמרא ועיבוד של אלירן אביטל. שימו אוזן:
>> האזינו: מושיק עפיה עושה שינוי
>> מדוע כונה מתן גלילוב "מגה ערס"?